medvetna pauser i din vardag

Lyssna här till en ljudfil om att pausa medvetet:

I mitt koncept Pausa Medvetet (med appen med samma namn som utgångspunkt)  ligger fokus på att göra din vardag enklare och mer medveten. 
Det handlar om en hållbar livsstil, helt enkelt. 

Jag hjälper dig att etablera nya vanor och göra aktiva, medvetna val i din vardag såsom att pausa, äta, och träna; LEVA medvetet. 
När du joggar på stranden är du helt och hållet här och nu -  i varje mjukt fotsteg mot marken, när du dricker ditt kaffe dricker du ”bara” ditt kaffe.
Prova, så kommer du att märka vilken skillnad detta gör för din upplevelse! 

För mig har löpningen blivit en underbar form för att pausa medvetet i vardagen. 
"Mindful running, heartful running", är min devis. 
Med stillheten som bakgrund framträder landskapet jag rör mig i, andetaget som sköter sig självt, kroppen mot jorden. 

Att Pausa Medvetet erbjuder, som jag ser det, fokus, återhämtning och kvalitet i vardagen. 
Glittret i vardagen, om du så vill. 


Appen Pausa Medvetet för Iphone laddar du kostnadsfritt ner i Appstore. Scanna bara in QR-koden här nedan så kommer du direkt till appen.
Att appen skulle vara gratis var för mig viktigt. Jag ser den som ett självhjälps-material och som ett stöd för den som inte kan ta sig till en terapi eller väntar på att få hjälp. 
En annan tanke med appen är att se den som en förstärkning av KBT-terapin. När mina klienter går ifrån sin session hos mig kan de öva vidare på hemmaplan med hjälp av ljudfilerna. 
Jag har även laddat upp några av ljudfilerna från appen här nedan för den som vill prov-lyssna eller inte har en Iphone. 
Ljudfilerna finns att tillgå på såväl svenska som engelska
Du kan även gå kurser/workshops eller komma för mindfulness-tillfällen med olika teman i min studio/online. Jag anordnar även retreats och resor på temat. 
Aktuellt-sidan ser du vilka evenemang som är aktuella just nu. 


Jag ser fram emot att, tillsammans med dig, ta del av just din unika mindfulness-resa för kom ihåg; det finns inte ett ”rätt sätt” att vara medvetet närvarande. 
Tillsammans hittar vi ditt sätt och din form; vad är vardags-mindfulness för dig?

     scanna qr-koden för att komma till appen


Lyssna här till två av meditations-övningarna på appen.
Lyssna gärna med hörlurar.


En mindful drop in:
 


The breathing space:
 

Ord om appen:

"Wow! Väldigt fin app, väldigt bra på att berätta och förklarar på ett bra och informativt sätt! Behaglig röst som man kan lyssna länge på." 

"Ta hand om dig själv på ett enkelt sätt, ladda ner denna appen, sätt dig/lägg dig bekvämt tillrätta & bara lyssna. Var som helst, när som helst. Mindfulness finns med dig överallt & nu även i din mobil"

"Alexandra Palmblad lyckas med sin gedigna erfarenhet som mindfulnessinstruktör och psykolog att skapa en app som på ett enkelt vis ger oss tillgång till att utöva mindfulness i vardagen i all sin enkelhet. Tack för möjligheten som du så generöst skapat och nu delar med så många"