musiker

Till mig är Du som är sångare eller musiker varmt välkommen.
Jag har själv en bakgrund inom sång och har därmed ett special-intresse samt en fördjupad förståelse för detta område. 

KBT och mindfulness är kraftfulla redskap att luta sig emot när prestationsångest, självkritik och självmedvetenhet ligger nära till hands. 
I KBT-samtal med mig lär Du Dig att känna igen Din kedja av tankar-känslor-beteenden vid stress/press samt förhålla dig smidigare och vänligare till den.

Med hjälp av mindfulness övar Du Dig i kropps- och andningsmedvetenhet samt lär Dig att rikta din uppmärksamhet dit Du bäst behöver ha den. Parallellt bygger Du självmedkänsla.

Lyssna på en ljudfil här till höger för att redan nu börja observera dina tankar samt skapa Dig en neutral distans till dem. 
Under fliken Pausa Medvetet tar Du Dig direkt vidare till min app med samma namn eller övar med hjälp av ljudfilerna här på sidan. 

Varmt välkommen!

idrottare

Idrottspsykologi är ett spännande ämne som jag fått förmånen att fördjupa mig inom under åren. 
Mental träning med hjälp av KBT och mindfulness har visat sig vara en framgångsrik väg för att hantera såväl prestationsångest som att öva fokus
Du lär dig hitta lugnet när du behöver det som allra bäst. 

Jag har haft förmånen att samarbeta med många duktiga idrottare under åren samt på så vis fått möjlighet att förfina min metodik och mina redskap. 

Lyssna på en ljudfil här till höger för att redan nu börja öva Ditt fokus. 
Under fliken Pausa Medvetet tar Du Dig direkt vidare till min app med samma namn eller övar med hjälp av ljudfilerna här på sidan. 

Varmt välkommen!

lyssna här till en ljudfil för att observera tankar:

Lyssna här till en ljudfil för att öva fokus: