skriv i min gästbok

  • Malin L • 4 juni 2021 06:31:54
    Det finns inga ord för att beskriva hur fantastisk och klok Alexandra är. Hon har hjälpt mig att utveckla ett finare och mer hållbart förhållningssätt till mig själv och till andra. Hon har visat mig metoder och tekniker som jag idag, flera år senare fortfarande har en otrolig användning av, såväl inom mindfulness som inom kbt.

    Alexandra är otroligt ödmjuk, empatisk, varm och närvarande. Hon får mig alltid att känna mig viktig, sedd och förstått. Hon kommer alltid ha en väldigt viktig och fin roll i mitt liv.

    Rekommenderar Alexandra och hennes verksamhet med hela mitt hjärta. Grattis till dig som har hittat hit!
  • Jessica Rankell • 15 maj 2021 19:21:14
    Fantastisk person, och verksamhet - Alexandra och hennes Crescendo KBT och Studio balans! Hennes förmåga att förmedla kunskap kring hur vi människor fungerar är så oerhört hjälpsamt. Att få syn på vår autopilot och att få vägledning till övningar och utmaningar som hjälper oss att få syn på våra tankar, känslor och sinnen är helt magiskt och det är en fantastisk personlig resa att göra. Kan varmt rekommendera Alexandra om du vill, behöver och söker hjälp och vägledning i din personliga resa till nya insikter och till ett mer hållbart liv!