Företag

Att vara ett nutids-företag innebär idag att fler och fler arbetsgivare erbjuder sina anställda möjligheten till mental träning på arbetstid.
Detta har visat sig vara en långsiktigt hållbar och effektiv väg för att behålla sina anställda samt stärka deras motivation och hälsa. 

Mitt intresse för mental hälsa kopplat till företag och organisation är stort. Jag har, sedan många år tillbaka, haft flertalet olika uppdrag på såväl skolor som företag.
Jag har även arbetat som konsult åt Previa.

Mitt koncept för att minska stress och stärka den psykosociala arbetsmiljön är sprunget just ur ett fantastisk spännande samarbete med ett större företag. 
Så kom alltså Pausa Medvetet-konceptet med tillhörande app (läs och lyssna gärna mer under fliken med namnet Pausa Medvetet) till. 
Inom konceptet ryms KBT, mindfulness, hjärnforskning, stressforskning samt psykologi utifrån aktuell evidens och forskning. 

Modern forskning visar att utövandet/tillämpandet av mindfulness och självmedkänsla reducerar upplevelsen av stress och ökar fokus och koncentration. Sett på sikt ökar livskvalitet, trygghet och glädje. Det är hållbarhet, med andra ord. 

Via föreläsning /workshop erbjuder jag Dig/Ditt företag möjligheten att lära mer om samt konkret tillämpa etoderna ovan.
Upplägget skräddarsys naturligtvis utifrån Era specifika behov.         
Samtliga workshops/föreläsningar går att få på engelska. 
Önskar Ni ännu mer bredd i Ert hälsokoncept driver jag även företaget Mind Your Body tillsammans med mina kollegor Pernilla Thell (yogalärare samt PT) och Ronja Hansson (PT och coach). 
Läs och lyssna gärna om oss under fliken Mind Your Body. 
Givetvis går det att få föreläsningar och workshops online. 

Varmt välkommen att ta kontakt för en fördjupad diskussion och överenskommelse!
 


lyssna här på
mind your body´s podd om arbetslivsbalans: