Aldrig förr har det hänt så mycket inom mindfulness i Sverige och i Trelleborg. Jag och min studio, Studio Balans, är så lcyklig att få vara del av denna utveckling.  Det är tydligt att "mindfulness has gone mainstream"!

Aktuell forskning bekräftar effekterna av mindfulness - inte minst hjärnforskning visar att du kan foma din hjärna med hjälp av mindfulness. Du får lättare att konc. dig och hålla fokus samtidigt som din förmåga att hantera/förhålla dig till känslor ökar. Du handskas med stress/utmaningar på ett smidigare sätt och ökar din livskvalitet. Anledningarna är  alltså många till att utforska mindfulness.

Mina kurser hålls i min mindfulness-studio, Studio Balans, på Hälsokuben i Trelleborg.
Nedan har jag sammanfattat de olika dagar/föreläsningar/kurser jag just nu erbjuder:

Sommarmindfulness 
5 tisdagsmorgnar med start den 11/6 kl. 8.15-9.30. Därefter den 18/6, 2/7, 9/7 samt 16/7.
Kom på alla 5 tillfällen med rabatt: 1200 kr eller kom vid enstaka tillfällen, 300 kr per tillfälle.
Anmäl dig via info@crescendokbt.se eller via 0708-588421.


8-veckors grundkurs med utgångspunkt i MBSR erbjuder den bästa grunden som nybörjare. Nästa kursstart sker torsdagen den 29:e augusti.
Detta kurspaket innehåller mycket stöd för din träning samt ger en god kunskapsgrund  såväl teoretiskt som praktiskt. Det ingår även en halvdag i stillhet . Mer info hittar du under fliken med samma namn.
Pris: 2875 ink moms för dig som privatperson. Mindfulness räknas som friskvård.
Anmäl dig här, via mejl, eller telefon 0708-588421. Anmälan är bindande.Mindfulness terminsvis ger dig möjligheten att, under en längre period utöva mindfulness.
Denna klass vänder sig till dig som har gått grundkursen och vill fördjupa din träning.
Pris: 2350 ink moms för dig som privatperson. Mindfulness räknas som friskvård.
Ny termin startar tisdagen den 3/9 2019.


Nyhet! Mindfulness för familjer:  En helt ny satsning på dig/er som familj. Tag med dig din familj och kom så många som ni vill i vilken konstellation som ni känner för. Du/ni kan ha övat mindfulness tidigare eller vara nybörjare. Inga åldersgränser finns, bara upptäckarglädje och nyfikenhet.
Datum för våren kommer inom kort.
Barn under 5 år följer med kostnadsfritt (anmäl dem dock så jag vet hur många vi blir).
Pris: Barn/ungdomar från 5 år 100kr, vuxna 150kr.
Varmt välkomna!